Pages

05 märts 2017

Hakklihapada riisiga ja Läti õlu

Esiteks käisin poes kauba järel. Korvi sattus ka Tanheiseri kirsiõlu, mis söögivalmistamise ajaks oma koha külmkapis leidis.

Hakklihapada:

Hakkliha
Šalottsibul
Punane paprika
Küüslauk
Šampinjonid
Valged oad karrikastmes (Bonduelle)
Ananass

Kõigepealt sai tooraine ette valmistatud:

Koorida ja hakkida sibul, küüslauk, šampinjonid ja paprika. Kuumutada eelnimetatud komponindid pannil õlis. Lisada hakkliha ja pruunistada. Maitsestada soola ning pipraga. Lisada segule ananassitükid ja valged oad karrikastmes. Hautada paar minutit.

Lisandiks keeta riisi.

Üks mõnus ja täitev toit minu arvates :)


Õlle sai avatud, kuid toidu kõrvale see absoluutselt ei sobinud.
Jättes see aga kõrvale, siis kõigepealt tuli esile Tanheiseri kaljale iseloomulik aroom segatuna kirsiga. Maitses aga domineeris käärinud kirss. Mitte just suurim nauding.
Värvuselt on õlu nagu käärinud marjamahl. Õllel ei ole ka sisuliselt mitte mingisugust vahtu. Alkoholi mahuprotsent 5,5.
Enam ei osta ja mina seda toodet õlleks ei nimetaks. Lõpp läks ka kraanikausist alla. :(

Kommentaare ei ole: